Magazin > VIP
9 ogledov

Alenkino ljubezensko gnezdece

Žurnal24 main
Glasbenica Alenka Gotar se bo skupaj s svojim fantom preselila na Štajersko.

Alenka se seli na Štajersko.© Saša Despot

 
Naša pop operna diva Alenka Gotar že pripravlja kovčke, saj se iz Domžal seli v štajersko prestolnico Maribor. Njen srčni izbranec, hokejist Jure Stopar , se je namreč odločil podpisati pogodbo s hokejskim klubom Stavbar Maribor, kjer ima precej boljše pogoje kot drugje. "Tudi meni je Maribor precej ljubo mesto, blizu imam tudi gledališče, kjer lahko nemoteno vadim in se pripravljam na novo sezono. Poleg tega pa imam štajerske korenine, zato se tu odlično počutim, Jure pa tudi," je povedala Alenka. Prav zato sta golobčka sklenila, da se skupaj v štajersko prestolnico preselita vsaj za eno leto.

"Sicer sem jaz še vedno pol tedna v Ljubljani, drugo polovico tedna pa v Mariboru. Glede na nastope in druge obveznosti sem torej leteča," je povedala Gotarjeva in dodala, da je malce moteča le precej velika razlika med Mariborom in Portorožem. Na Primorsko se pevka namreč pogosto vozi na vaje s skupino Sons, s katerimi se pripravljajo na Slovensko popevko. Sicer pa je njuno novo stanovanje že urejeno, prevladujejo tople sončne barve, krasijo pa ga tudi Alenkine orhideje, ki jih pridno zbira že nekaj časa.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.