Magazin > VIP
197 ogledov

Alenov sin je moral zaradi napake babice na operacijo

Alen Andrić Anže Petkovšek
Pri porodu je zaradi neprevidne babice sin Alena Andrića iz Big Brotherja utrpel poškodbe, zaradi katerih je moral zdaj na operacijo.

"Ko se je pri porodu ujel v maternični vrat, so mu pomagali. Babica je bila neprevidna in mu je pretrgal ramenske vezi. Zdaj, ko je star 11 let, je moral na operacijo, čeprav so dolgo govorili, da je ne potrebuje. S pomočjo prijateljev sem dobil termin pri ortopedu in ta je nato zaključil, da je operativni poseg nujen,“ je za Žurnal24 pred operacijo povedal Alen Andrić, nekdanji tekmovalec

Alen je sedaj javil na svojem Facebook profilu, da je bila operacija uspešna in da njegovega sina čaka okrevanje. Dodal je tudi fotografije 11-letnika in dopisal: "Pravijo, da jokati ni lepo, a kaj naj, tudi 'deci' moramo kdaj zajokati."

Kakšne posledice je napaka babice pustila na 11-letniku? "Recimo žlice si ni mogel nesti k ustom, ne da bi si pomagal z drugo roko. Sama rotacija v komolcu ni bila takšna, kot bi morala biti.“ Dodal je, da je problem nastal tudi, ker so ga začeli vrstniki zbadati z žaljivkami: "Družba ga je počasi začela izločati, tudi sam se je umikal, poleg tega pa so ga tudi ozmerjali z invalidom, ker se je pri določeni stvari potrudil, a mu zaradi okvare to ni uspelo. Takšni so otroci, tu nimaš kaj.“

Ljubljančan je za Žurnal24 povedal tudi, da z nekdanjo partnerico dolgo časa nista našla skupnega jezika, saj se je ona bala operacije. Fantovo okrevanje bo trajalo približno dva meseca in bo zaradi počasnega celjenja verjetno precej boleče, nam je še zaupal Alen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.