Magazin > VIP
54 ogledov

Ali Celine Dion res pretirava?

Celine Dion Žurnal24 main
Pevka Celine Dion je včeraj spet stopila na oder.

Po tem, ko je januarja izgubila moža in brata, se je pevka Celine Dion včeraj v Las Vegasu vrnila na oder. Začetek koncerta so prenašali po spletu, kar mnogim po poročanju Bunte ni bilo všeč. Veliko ljudi naj bi se spotaknilo tudi ob pogreb Celininega moža Reneja Angelila, od katerega so se v cerkvi v Montrealu lahko prišli poslovit vsi, ki so to želeli. Slovesnost in pogreb sta poleg tega v živo prenašale kar tri televizijske postaje, kar naj bi zvezdničini kritiki označili za "neprimerno".

Celine je na svoji spleti strani razložila, da bodo začetek šova lahko videli vsi, saj želi s svojimi oboževalci proslaviti povratek in se še enkrat pokloniti soprogu. Pretirava? Ali res poskuša s smrtjo moža iztržiti še kakšen dodaten dolar? Dvomimo … Ljubezen med Celine in Renejem je bila brez primere. "Bila sva eno in to se ni spremenilo. Vedno bova eno,“ je včeraj občinstvu povedala Dionova in nato zapela  "With One More Look at You“. "Vse življenje sem videla le svojega moža, ki je vsak večer sedel tukaj. Ljudje so mislili, da med koncertom gledam njega, a temu ni bilo tako, saj sem vsakič, ko sem zaprla oči, imela občutek, da je Rene z mano na odru. /.../ Še vedno ne slišim njegovega glasu, kljub temu se z njim pogovarjam. Verjamem, da me sliši. Vem, da mi bo dal znak, ali se z nečim strinja ali ne. Sedaj čutim, da želi, da utihnem in začnem peti,“ je še dodala priljubljena zvezdnica in s svojim glasom tudi včeraj navdušila občinstvo, ki je njen trud poplačalo s stoječimi ovacijami.

Komentarjev 2
  • marabunta 21:16 24.februar 2016.

    delat šov iz pogreba je res bizarno....ampak važno, da se govori in da si v centru pozornosti, tudi na račun smrti....bolniki

  • Papaja Popi 09:23 24.februar 2016.

    Osladno..............