Magazin > VIP
330 ogledov

Ali igralka na kocko postavlja svoje življenje?

tori spelling dean mcdermott FameFlynet
Tori Spelling, mati štirih otrok, naj bi bila spet noseča …

Zvezdnika Tori Spelling in Dean McDermott naj bi bila v veselem pričakovanju. Če gre verjeti vročim govoricam iz Hollywooda, naj bi 41-letnica pričakovala svojega petega otroka, s katerim naj bi se začelo novo obdobje v njenem zelo burnem zakonu. "Nosečnost ni bila načrtovana. V otroku vidita nov začetek,“ je vir razkril reviji OK!.

Ko je igralka izvedela, da je noseča, naj bi korenito spremenila svoj življenjski slog – opustila je diete in razstrupljevalne kure. "Naredila bo vse, da zaščiti otroka. Videti je veliko bolje kot v zadnjih nekaj mesecih. Zelo se trudi,“ je še povedal vir.

Par pete nosečnosti sicer še ni potrdil.

Bo spet imele težave?

Med Torijino zadnjo nosečnostjo leta 2010 je prišlo do nevarnih krvavitev, zaradi katerih so zdravniki razmišljali celo o sprožitvi splava. Kot poročajo, je bilo njeno zdravje v tistem času zelo zaskrbljujoče. Potrebna je bila nujna operacija, na koncu pa se je vse srečno izteklo.

Bo res tvegala še eno rizično nosečnost? Po vsem tem, kar smo od nje vajeni, nas to ne bi presenetilo ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.