Magazin > VIP
5597 ogledov

Ali je ta fotografija res dokaz, da je imela kraljica Letizia razmerje s svakom?

Kraljica Letizia Profimedia
Nekdanjemu svaku španske kraljice po priznanju, da je z njo imel razmerje, grozijo.

Jaime del Burgo (na spodnji fotografiji brez čepice) se je leta 2012 poročil s Telmo Ortiz, sestro španske kraljice Letizie. Zakon je trajal štiri leta. Špansko javnost sedaj pretresajo njegove trditve, saj pravi, da je bil z Letizio v zvezi, preden se je poročil z njeno sestro in tudi po njeni poroki s Felipejem leta 2004.

Jaime Del Burgo | Avtor: Profimedia Profimedia

Jaime de Burgo sedaj prejema grožnje s smrtjo. Verjetno je tudi zato svoje objave na platformi X izbrisal. "Cenim sporočila tistih, ki so razumeli, da sem imel svoje razloge. Ne zamerim tistim, ki so mi grozili s smrtjo. Ne počutim se ponosnega. Toda resnica je, kakršna je. Priznavam samo enega kralja v nebesih in njegovo ime je Jezus iz Nazareta. On mi bo sodil," je razložil.

Med objavami, ki jih je izbrisal, je bil tudi kraljičin sebek, ki ga je posnela v ogledalu. Letizia, ki je bila takrat noseča, naj bi po njegovih besedah na posnetku nosila prav poseben šal - njegovega. "Ljubezen. Nosim tvoj šal. Kot bi te čutila ob sebi. Skrbi zame. Varuje me. Odštevam ure, ko se bova spet videla. Ljubim te," naj bi bile besede, ki mu jih je poleg fotografije poslala njegova nekdanja svakinja.

Jaime je objavil še več sporočil, v katerih namiguje na intimno razmerje s kraljico, a je vse izbrisal. Njegov pohod proti njej se je začel po objavi knjige Letizia in jaz, ki jo je napisal novinar Jaime Penafiel.

letizia | Avtor: Twitter Twitter

V knjigi je ogromno šokantnih razkritij. Jaime med drugim trdi, da je hotel Letizio zaprositi za roko, ko mu je povedala, da se je zaljubila v princa. Kraljica naj bi ga na večer pred poroko povabila v neko restavracijo in ga prosila, naj je nikoli ne zapusti. 

"Ko sva se srečala, me je prijela za roko in me vprašala, zakaj je nikoli nisem zaprosil. Nisem odgovoril. Spodbujal sem jo, kolikor sem lahko. Zadnja stvar, ki mi jo je rekla, preden sva se poslovila, je bila: 'Nikoli me ne zapusti.'"

Uporabniki spleta poudarjajo, da Jaime nima dovolj dokazov za svoje trditve in da si želi le pozornosti, dvor pa se na trditve ni odzval. 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.