Magazin > VIP
11144 ogledov

Ali Kate in Meghan tekmujeta v tem, katera bo bolj suha?

vojvodinja kate
1/6
Profimedia
Ena bolj suha od druge ...

Kaj se dogaja z valižansko princeso Kate in vojvodinjo Meghan? Da sta dekleti, vsaj v času, ko je bila Meghan še v službi monarhije, tekmovali za naklonjenost javnosti, je dolgo znano, sedaj pa očitno tekmujeta tudi v tem, katera bo bolj vitka.

Meghan naj bi v zadnjem letu izgubila približno 10 kilogramov. "Nekaj ni v redu. Jasno je, da ne skrbi dovolj dobro zase, zato je tako suha," je povedal vir. Po oceni zdravnika dr. Freda Pescatoreja, ki Meghan osebno ne pozna, vojvodinja tehta 45 kilogramov. 

Krivdo za izgubo teže mnogi pripisujejo njenemu natrpanemu urniku, denarnim izzivom in javnim kritikam. "Denar je vsekakor problem, njihovi računi se kopičijo. Meghan se počuti, kot da se mora nenehno truditi, da bi lahko privoščila življenjski slog, ki sta ga vajena," pravi vir. "Ni kos pritisku, in to se vidi," še pravijo. Psihoterapevtka Stacey Kaise pravi, da je izguba telesne teže mnogokrat pomemben dejavnik pri ocenjevanju duševnega zdravja. Omejevanje hrane je namreč lahko način, na katerega nekdo poskuša ponovno pridobiti občutek nadzora nad svojimi čustvi. Kaj se zares dogaja, verjetno ve le Meghan. 

Mnogi pa so zaskrbljeni tudi za zdravje princese Kate. Da ima morda težave z motnjami hranjenja, so mediji poročali že leta 2011, ko so jo poimenovali "izginjajoča vojvodinja". Kate je pred poroko s princem namreč močno shujšala, vendar je palača takrat vse navedbe zanikala. A glede na to, koliko tračev se zaradi Harryjevih kontroverznih intervjujev in knjige zgrinja nad kraljevo družino, je povsem razumljivo, da je tako za Kate kot njeno družino to izredno stresno obdobje, ki se lahko odraža kot pomanjkanje apetita.

 

 

Komentarjev 3
  • Soljatar 19:24 10.december 2023.

    odvratno...

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:51 10.december 2023.

    Kaj pa če bi mal obiskale psihiatra