Magazin > VIP
113 ogledov

Ali Marko skrbi za seks turizem v Piranu?

Marko Jovanović Ana Gregorič
Da imajo ženske rade Marka in on njih, ni težko ugotoviti.

Na uho nam je prišlo, da naj bi bil tekmovalec šova Big Brother Marko, ki časopise polni zaradi vroče romance z Mirelo, ki je od njega starejša kar 20 let, v svojem rojstnem Piranu pravi magnet za turistke. Da Marko obožuje starejše ženske, one pa njega, ni skrivnost in v njegovi postelji naj bi pristala že marsikatera damica srednjih let. V šali smo slišali, da bo Marko poskrbel za razcvet seks turizma v Piranu, njegov brat Sandi pa pravi, da to ni daleč od resnice: "To drži. Marko ima rad ženske, one pa njega, kaj naj še rečem."

A dame na svoj račun pri Marku prihajajo šele v zadnjem času, ko je temnolasec končal dolgoletno vezo z dekletom, ki je bila od njega starejša skoraj deset let. "Marko je bil v zvezi z 29-letnim dekletom tri leta in ko je bil z njo, je bil samo z njo. Razšla sta se sporazumno," nam je še izdal njegov brat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.