Magazin > VIP
71 ogledov

Ali Pippa Middleton škodi britanski kraljevi družini?

pippa middleton, james matthews Profimedias
Britanci se zgražajo nad bodočim svakom Pippe Middleton. Je zaradi njega ogrožen sloves britanske kraljeve družine?

Ko se je sestra vojvodinje Catherine, Pippa Middleton, vrnila v objem finančnega strokovnjaka Jamesa Matthewsa, so mnogi začeli zmajevati z glavo. Pa ne zaradi bogataša, ki je lastnik 22-milijonske vile v Londonu, ampak zaradi njegovega brata Spencerja, ki nima najboljšega slovesa.

26-letnik je na Otoku znan resničnostni zvezdnik, ki menda ne pozna sramu. Nastopil je v britanski različici Sanjskega moškega in tudi v resničnostnem šovu o bogatih otrocih, Made in Chelsea. Mladenič, ki se zelo rad obdaja s prostitutkami, je 2014 izdal svojo avtobiografijo, v kateri je priznal, da je velik ženskar. Trdi, da je spal z več kot 1000 dekleti. Spencer se sicer trenutno nahaja v kliniki za odvajanje od drog. Zaradi prepovedanih substanc so ga po treh dneh vrgli iz resničnostnega šova Sem zvezda, rešite me (I'm a Celebrity. Get Me Out of Here).

Britanski dvor v skrbeh

Spencer Matthews | Avtor: Profimedias Profimedias
Pippa menda že načrtuje zaroko z Jamesom, kar pa ne skrbi le kraljice, ampak tudi princa Williama in njegovo Kate, je revija Gala izvedela od vira blizu britanski kraljevi družini. "Nad njenim obnašanjem so šokirani,“ je izjavil vir in dodal, da si modrokrvneži ne želijo novih škandalov "à la lady Diana", saj bi lahko škodili celemu dvoru.

Skrbi so menda že načele odnos med Kate in Pippo. Nekoč sta si bili zelo blizu, sedaj pa naj bi se vse pogosteje prepirali. "Kate je razočarana, ker Pippa misli le nase in na svoja čustva, na sloves dvora pa se požvižga.“ Zvezi sicer nasprotuje tudi Pippin oče, ki se boji, da bi se cela družina zamerila kraljici.

Tudi Jamesova družina je bogata

Jamesa sicer prijatelji opisujejo kot "uspešnega, šarmantnega in zadržanega mladeniča“. Tako kot Pippa je tudi on obseden s športom, skupno pa jima je tudi to, da sta se oba rodila z zlato žlico v ustih. Njegov oče David je bil avtomehanik, nato pa lastnik različnih avtobusnih podjetij, sedaj pa se družina ukvarja s hotelirstvom. V njihovi lasti je tudi razkošni hotel Eden Rock.

Komentarjev 1
  • patron 10:36 03.februar 2016.

    dvor škodi britancem in jih zajeda....!!!