Magazin > VIP
28 ogledov

Ali se Michelle zaveda, kakšnega si je izbrala?

Dustin Yellin youtube.com
Michelle Wililiams je pri izbiri svojih partnerjih ponavadi izjemno previdna. Že zavoljo hčere. Pri umetniku Dustinu Yellingu pa si je očitno nadela rožnata očala …

Matilda Ledger Michelle Williams | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Yellin je med slavnimi in bogati namreč znan po svojih divjih zabavah, na katerih je vsega preveč – tudi prepovedanih drog. Na mnogih dogodkih, ki jih je priredil v svojem stanovanju v New Yorku, je prišlo do incidentov. Februarja 2000 ga je med žurom v nogo zabodla Bijou Phillips. "Družili smo se, igrala je glasba, naenkrat pa je v roke vzela nož. Šalili smo se, a nam je situacija ušla iz rok. Šlo je za trenutek neprištevnosti,“ je takrat razložil Yellin. Dva meseca po krvavem „obračunu“ je prišlo še do večje tragedije. Po žuru je pred njegovim stanovanjem umrl prijatelj, ki je vzel prevelik odmerek heroina.

Ali Michelle zares ve, v kaj se je spustila? Verjetno, saj je bil tudi Heath Ledger, oče njenega otroka, reden gost pri Yellinu. Ledger je leta 2008 umrl zaradi mešanice zdravil na recept.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.