Magazin > VIP
3 ogledov

Ali Stacy Clooneyja izkorišča?

Stacy Keibler Flynet
Znanci novega dekleta Georgea Clooneyja, Stacy Keibler, pravijo, da lepotica sicer meni, da je igralec lep, a ji je Brad Pitt bolj pri srcu.

Veliko hollywoodskih insajderjev se sprašuje, ali Stacy Keibler igralca Georgea Clooneyja le izkorišča. Za njihovo skrb obstajata dva razloga.

Znanci dolgonoge lepotice namigujejo, da je Stacy bolj kot v Clooneyja zagledana v njegovega prijatelja Brada Pitta. "George je lep, a Stacy meni, da je Brad še lepši. Na Twitterju je med drugim zapisala: 'Brada bi lahko gledala vsak dan,'" pravi njen znanec. Je Clooney torej le pot do Brada Pitta?

Drugi razlog za skrb pa so Stacyjine hollywoodske ambicije. Dolgonoga svetlolaska je namreč mnenja, da bo s kariero napredovala le, če bo dobila vlogo v kakšnem zares velikem filmu. Morda takšnem, v katerem igra tudi lepi George.

George se z govoricami trenutno še ne obremenjuje. S Stacy je preživel nekaj prelepih dni v Italiji, nakar sta se za nekaj časa odpravila še v London.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.