Magazin > VIP
12 ogledov

Ali svetovni prvak v formuli 1 skače čez plot?

Finec ni le dober dirkač, ampak tudi skakač ćez plot. Žurnal24 main
Italijanska igralka Valentina Gioia se je razgovorila o tem, da je imela ljubezensko dogodivščino s Kimijem Raikkonenom.

Svetovni prvak formule 1, Kimi Raikkonen, naj bi se z lepo igralko spoznal pred letom dni v enem od milanskih nočnih klubov. Lepotica trdi, da ga takrat ni prepoznala. Ko pa je izvedela, da je zvezda formule 1 po imenu Kimi Raikkonen in da je poročen, je romanco v momentu prekinila.

Po igralkinih besedah ji je razigrani Finec strl srce. ''Njegov obraz se mi je zdel zelo znan, mislila sem, da je pevec. Ko sva se približevala njegovemu domovanju v Švici, je zagledal plakat, kjer je bil Fernando Alonso. Splezal je na oglasno desko in ga strgal. Kasneje mi je v stanovanju pokazal njegove pokale in takrat sem šele izvedela, kdo pravzaprav je,'' je povedala Italijanka. ''Peljal me je tudi s seboj na dirko, a sem ostala v hotelu. Dogajanje sem spremljala po televiziji, ko je novinar začel govoriti o njegovi ženi Jenni. Takrat sem ga poklicala in mu povedala, da je konec,'' je še povedala. Hladnokrvni voznik torej le ni tako hladen, kakor se zdi ma prvi pogled.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.