Magazin > VIP
61 ogledov

Ali zvezdnika škodita svojemu otroku?

Channing Tatum Jenna Dewan-Tatum Everly
1/5
FameFlynet
Sedemmesečna hčerka igralcev Channinga Tatuma in Jenne Dewan-Tatum bo šla po maminih stopinjah.

Mesa namreč ne bo jedla, dokler se ne bo sama odločila za to, je povedala njena mati, 33- letna Jenna Dewan-Tatum. "Je sadje in zelenjavo, nič drugega. Želim si, da bi bila zdrava in da bi si pridobila zdrave navade. Pustili ji bomo, da se sama odloči," je še pojasnila.

Številni pa se sprašujejo, ali je takšna prehrana za dojenčka res zdrava. Nemška nutricionistka Monika Bischoff je za Bunte povedala, da se ji zdi takšna prehrana prenagljena. "Starši bi se morali posvetovati s pediatrom ali nutricionistom. Moj predlog je, da bi poskusila vsaj ribo, sicer bo imela pomanjkanje pomembnih maščob omega 3." Obenem pa še opozarja, da so lahko posledice takšne diete kasneje katastrofalne. "Če se otroka že zgodaj hrani s sojo in sojinimi izdelki, se lahko pojavi kasnejša intoleranca na sojo."

Morda pa bo morala Jenna poslušati svojega moža. Channing je namreč njuno pravo nasprotje, saj meso obožuje. "Čisto nasprotje sva. Ko ga včasih zvlečem v vegetarijansko restavracijo, vljudno jé, ko pa pride domov, si privošči, kar mu paše. Nasprotja se privlačijo," pravi njegova žena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.