Magazin > VIP
1529 ogledov

Alice Cooper z ženo sklenil smrtni pakt

Alice Cooper
Glasbenik pravi, da si ne predstavlja, da bi lahko živel brez svoje žene.

"43 let sem poročen z najboljšim dekletom na svetu. Nikoli se nisva prevarala," je Cooper povedal o svoji ženi Sheryl, ki jo je spoznal leta 1975 kot plesalko v enem izmed svojih šovov. 

"Danes pleše boljše kot leta 1975. Mislite si, da bi ljudje radi pobegnili od svojih žen, ampak ona je moja najboljše prijateljica. Ni možnosti, da preživiva drug brez drugega," je Alice (71) še razkril o svoji soprogi Sheryl Gooddard in povedal, da sta sklenila prav poseben pakt: "Ne morem živeti brez nje. Vedno sva rekla, da ne bova žalovala drug za drugim. Karkoli se zgodi, greva skupaj."

Kot kaže Alice še dolgo ne bo šel nikamor, saj pravi, da nikoli ne zboli, njegova teža je enaka kot pri tridesetih, cigaretam in alkoholu se je odpovedal pred skoraj štirimi desetletji, prav tako tudi sladkorju. Če bo šel po maminih stopinjah, stara je namreč že 96 let, se ni za bati. Pravi, da je njegova aerobika dvourni nastop na odru. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.