Magazin > VIP
14 ogledov

Alicia in Neil Patrick sta postala starša

Swizz Beatz Alicia Keys Flynet
Pevka Alicia Keys je v četrtek ponoči prvič postala mamica, dan prej pa je nadomestna mati igralcu Neilu Patricku Harrisu povila dvojčka – fantka in punčko.

Alicia in njen mož Swizz Beatz sta v četrtek ponoči povila sinčka, ki sta ga poimenovala Egypt Daoud Dean.

Pevkin izbranec, ki ima iz prejšnjih zvez že tri otroke, je v petek prek Twitterja sporočil, da je spet postal očka. "Zelo sem hvaležen in ne morem verjeti, da sem tako blagoslovljen."

Da je Alicia postala mamica je potrdila tudi njena predstavnica za tisk, ki je še dodala, da se mlada mamica in njen sinček Egypt počutita dobro.

Alicia in Swizz, ki sta usodni da dahnila letošnjega julija, že prejemata čestitke od številnih glasbenikov, med drugim jima je voščila tudi pevka Mary J. Blige. "Zelo sem navdušena in neskončno vesela za Alicio in Swizza!"

nail patrick harris | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Tako kot Swizz je tudi Neil Patrick v petek na Twitterju zapisal, da sta s partnerjem Davidom Burtko končno dočakala dvojčka, ki ju je zanju nosila nadomestna mati. Neil Patrick in David sta se razveselila fantka in punčke.

Novopečena starša sta dvojčka poimenovala Gideon Scott in Harper Grace, 37-letni igralec pa je še zapisal, da so vsi štirje malce utrujeni, a zelo srečni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.