Magazin > VIP
1490 ogledov

Alicia Silverstone vedela, da jo bodo zaradi tega razkritja linčali

alicia silverstone Profimedia
Alicia Silverstone je deležna negativnih reakcij, ker je izjavila, da spi skupaj s svojim 11-letnim sinom Bearom.

Med nastopom v oddaji The Ellen Fisher Podcast je 45-letna Alicia Silverstone razkrila, da si z najstniškim otrokom deli posteljo. "Z Bearom še vedno spiva skupaj," je Silverstone povedala Fisherju v torek, 19. julija, medtem ko je razpravljala o svojih "alternativnih" metodah starševstva. "Imela bom težave, če bom to rekla, ampak res mi je vseeno. Sem ljubeča mama in verjamem v ljubezen, v naravo, naša družba pa se boji narave in ljubezni."

Nekateri oboževalci so se hitro oglasili na družbenih omrežjih in kritizirali igralko zaradi njenih spornih izjav. "Temu otroku ne bo dala niti možnosti, da ga njegovi vrstniki ne bi zasmehovali," je bil eden izmed komentarjev. Drugi je dodal: "Ubogi otrok, uničuje ga in težko, da bo sploh kdaj našel pravo žensko," tretjina pa je izjavo preprosto označila za strašljivo oziroma grozljivo.

Nekateri se z zgražanjem niso strinjali in so v bran zapisali: "Naša 12-letna hči spi s svojim očetom in jaz ... uganete kaj? Vseeno mi je, če se vam ali družbi zdi nenavadno. Pri nas uspeva." Nekdo drug pa je dodal: "Sam sem spal z mamo do 12. leta."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.