Magazin > VIP
135 ogledov

Aljaž s plesom začaral Britance!

Aljaž Škorjanec in Abbey Clancy BBC
Plesalec Aljaž Škorjanc je v najbolj gledanem britanskem šovu v svoji debitantski sezoni slavil zmago skupaj z manekenko Abbey Clancy.

Sinočnji finale tekmovanja slavnih osebnosti in njihovih soplesalcev Strictly Come Dancing na prvem programu televizije BBC je prinesel velik uspeh za komaj 23-letnega Aljaža Škorjanca, saj so mu sodniki v paru z ženo angleškega nogometaša Petra Croucha Abbey Clancy namenili najvišje ocene. 

  • Podrobneje o šovu in finalu TUKAJ

Uspeh para je še toliko bolj zanimiv, ker je bila 27-letna manekenka pred tekmovanjem popolna začetnica v plesu. A v Daily Telegraphu so njeno sinočnjo predstavo označili za sapo jemajočo.

V finalu sta zaplesala divji ples s pridihom tanga na glasbo Sweet Child o'Mine skupine Guns 'n' Roses.

Aljaža premagale solze

Po pisanju Telegrapha je Abbeyjeva z velikim veseljem dvignila pokal za zmago, medtem ko se je po njihovih besedah tudi "slovenski lepotec Aljaž Škorjanec veselil končnega uspeha skoraj tako čustveno kot Clancy." Opazovalci so opazili celo solzo ali dve v njegovih očeh, medtem ko je med občinstvom stal ponosni Peter Crouch. Za Aljaža je bila to debitantska sezona v plesnem šovu.

V tokratni sezoni Strictly Come Dancing je nastopalo 15 slavnih oseb s soplesalci, ki so zaplesali 132 plesov. V finale so se uvrstili le štirje najboljši plesni pari. Kako velik odmev ima šov v Veliki Britaniji, priča podatek, da je pred dnevi finaliste na Downing Streetu 10 gostil sam premier David Cameron.

Komentarjev 1