Magazin > VIP
61 ogledov

"Alji se dela velika škoda"

Scena 17.06.13, Alja Krusic, Slovenija ima talent, resnicnostni sov, pop tv, fot Anže Petkovšek
Nekdo poskuša služiti na račun zmagovalke letošnjih Talentov Alje Krušič.

"Alji se dela velika škoda, saj vsi uporabniki Facebooka niso tako osveščeni in mislijo, da je ona administratorka te strani, saj upravljavci uporabljajo tako njeno ime kot tudi njeno fotografijo. Ta situacija za nikogar ni prijetna,“ je za Žurnal24 o strani na Facebooku, ki pod imenom zmagovalke letošnjega šova Slovenija ima talent prodaja določene izdelke, povedal Jože Krušič, Aljin oče.

Kot nam je še izdal, je spletna stran začela delovati takoj po avdicijski oddaji. "Zadeva je bila super. Šov so pozitivno pokrivali. Drugi dan po finalu pa je zadeva ušla izpod nadzora. Administrator nam je povedal, da mu je stran nekdo ukradel. Novemu sem pisal in mu zagrozi, a se spreneveda. Z njegove strani ni pametnega odziva. Sodu pa je izbila dno novica, ki je bila na tej strani objavljena in je govorila o tem, da je imela Alja prometno nesrečo in da je v kritičnem stanju,“ je še izjavil Krušič in razložil, da je sporno stran že prijavil Facebooku, a se zadeva še ni premaknila. "Ta stran je imela najprej 25 tisoč všečkov, sedaj jih ima 21 tisoč. Stran bi moralo prijaviti čim več ljudi, da bi se Facebook hitreje odzval.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.