Magazin > VIP
83341 ogledov

Znani Slovenec objavil intimen posnetek iz spalnice

teden mode Iryna Osypenko Nemec Nelida Nemec Iva Krajnc Aljoša Bagola Sašo Radej
Čez dva dni bosta praznovala peto obletnico poroke!

iva kranjc | Avtor: Instagram Instagram
Priznani in večkrat nagrajeni oglaševalski kreativni direktor Aljoša Bagola, ki se lahko pohvali tudi s knjižno uspešnico Kako izgoreti, je na družbenem omrežju objavil posnetek speče lepotice – svoje žene Ive Krajnc, s katero je srečen že enajst let, čez dva dni pa bosta praznovala 5. obletnico poroke. Kot je znano, sta se poročila na Krasu.

Bagola sicer večkrat objavi kakšno družinsko fotografijo in tudi v svoji knjigi je pisal, da mu je iz začaranega kroga izgorelosti pomagala družina. Da je z njim nekaj narobe, je spoznal med igro s hčerko.

"Naporni urniki, utrujenost, slaba volja, brezvoljnost … Mislil sem, da je to sestavni del sodobnega sveta, v katerem živimo. Nikoli ne bom pozabil, ko sem bil v tistih najtežjih časih doma s hčerko Sofijo. Sestavljala sva sestavljanke in kar naenkrat sem ugotovil, da sem tudi sam razsut kot koščki sestavljanke, ki so bili pred nama. A ko me je deklica pogledala s svojimi očmi in rekla, saj bo, takrat se mi je trgalo srce,“ je povedal za revijo Zvezde. Takrat se je odločil za obisk terapevtke, ki mu je postavila diagnozo – izgorelost. Bagola ji sprva ni verjel, nato pa je spoznal, da mora v življenju najti ravnotežje. Našel ga je tudi s pomočjo svoje družinice.

Komentarjev 1
  • Isela_Hodges 11:11 07.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦