Magazin > VIP
21895 ogledov

Aljoša Bagola: Ko mu je hčerka to rekla, se mu je trgalo srce

POP TV, Aljoša Bagola POP-TV-2
Priznani in večkrat nagrajeni oglaševalski kreativni direktor Aljoša Bagola, mož igralke Ive Kranjc, je v svoji knjigi Kako izgoreti iskreno spregovoril o najtežjih trenutkih svojega življenja in o družini, ki mu je takrat stala ob strani.

Da je z njim nekaj resno narobe, je Bagola spoznal med igranjem s hčerko Sofijo.

"Naporni urniki, utrujenost, slaba volja, brezvoljnost … Mislil sem, da je to sestavni del sodobnega sveta, v katerem živimo. Nikoli ne bom pozabil, ko sem bil v tistih najtežjih časih doma s hčerko Sofijo. Sestavljala sva sestavljanke in kar naenkrat sem ugotovil, da sem tudi sam razsut kot koščki sestavljanke, ki so bili pred nama. A ko me je deklica pogledala s svojimi očmi in rekla, saj bo, takrat se mi je trgalo srce,“ je povedal za revijo Zvezde.

Takrat se je odločil za obisk terapevtke, ki mu je postavila diagnozo – izgorelost. Bagola ji sprva ni verjel, nato pa je spoznal, da mora v življenju najti ravnotežje. Našel ga je tudi s pomočjo svoje družinice.


Že poznate norčije na portalu Joonglaa? Poglej video!
 

Komentarjev 6
  • notora 02:43 20.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 893013820ee00f6d7f0f6e7ff02849229c05d5dd 15:21 19.januar 2020.

    Kdo je to?

  • jakec1575 15:08 19.januar 2020.

    ena mnina mu je fino odgovorila. cela slovenija je naštimana tako, da izgoreva. ker delamo 42 ur na teden + za mizerijo (v povprecju govorim). Tisti, ki so izobrazeni in ne, pa smo veseli za njih. Dejstvo je, da Nizozemci ...prikaži več ne garajo in zivijo mnogo bolje. Mi Slovenci pa verjamemo, da če ne garamo, potem nismo dovolj dobri. Mentaliteta in sindrom hlapca. Najprej bo treba v glavi spucat, da garanje ni vrednota in da ce se gara je treba to fino placat. Vsaj 1500 neto. Tudi v proizvodnji