Magazin > VIP
8630 ogledov

Aljoša razkril, da so vroči trenutki z Ivo ključni za srečen zakon

Aljoša Bagola Instagram
Meni, da je treba po poroki v partnerskem odnosu napredovati.

Aljoša Bagola in Iva Krajnc Bagola sta poročena že 13 let. Za oddajo Jutro na Planet Tv sta povedala, kako rešujeta konflikte in kaj je zanju pomemben del partnerskega odnosa. Aljoša je dejal, da po poroki ne gre samo za vzdrževanje, temveč za napredovanje partnerskega odnosa. "Veliko ljudi se poroči, ali postanejo par in se jim zdi, da je to to in od takrat ni potrebno več rasti. A šele z vstopom v odnos se tvoja rast prične," je dejal. Pomembna je pripravljenost za rast in učenje, v nasprotnem primeru se ne obeta nič dobrega. Po njegovem mnenju moraš biti v zakonu predvsem potrpežljiv, imeti zdravo mero romantičnih pričakovanj, imeti posteljne aktivnosti, ki so zelo pomembne za zdrav odnos, ter se prepustiti prepričati, da si kupite psa. Iva pa je povedala, da je treba težave reševati sproti ter si vzeti tudi čas zase.

Med drugim sta tudi razkrila, zakaj prihaja med njima do največ konfliktov. Vzrok zanje naj bi bil predvsem v tem, ker ima Aljoša rad vse pospravljeno in urejeno, Iva pa urejenosti ni ravno tako močno predana. Na koncu je Aljoša še povedal, kaj je po njegovem mnenju krivo za največ težav v odnosih. "Ljudje se premalo pogovarjamo, ne znamo zdravo postaviti meje in potem ko zapostavljamo neke svoje osnovne potrebe, se grmadi ta neka zamera in potem se kopiči tudi jeza in to je težava za partnerske težave dandanes."

Komentarjev 5
  • sam1 14:23 20.marec 2023.

    Ta dva,pa še par "vplivnih" slovenceljnov in slovenceljk so sigurno primeri zglednih parov-dokler ne poči.....

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:21 20.marec 2023.

    Saj kdaj pa Bagola tudi kaj pametnega skupaj spravi, čeprav ravno tople vode ne odkriva. Kar sproducira je itak že vse slišano. Je pa iz sebe naredil dober brend, to pa zna.

  • Grof 08:46 20.marec 2023.

    Si ne predstavljam ta dva pajka v seksualnem objemu, seksu po pasje, to bi bil posnetek za Ginusovo knjigo rekordov