Magazin > VIP
630 ogledov

Alma Brdžanović postala mamica!

Alma Brdžanovič mediaspeed
Alma Brdžanović, ki je pri nas zaslovela z resničnostnim šovom Bar, je postala mamica.

Alma in njen uspešni nepremičninar Anis, s katerim živi v New Yorku, sta decembra dobila deklico, ki sta jo po pisanju Lady poimenovala Alina. Kot naj bi reviji povedali njeni prijatelji iz Slovenije, se ji je z rojstvom hčerke izpolnila velika želja.

Alma in Anis sta se poročila leta 2013. Na svojo poroko sta povabila 170 svatov. Slavje je trajalo "le" dva dni, če bi se mladoporočenca držala indijske tradicije, pa bi se popivalo kar pet dni. Prva zabava naj bi potekala na strehi stavbe na Peti aveniji, drugi žur pa je potekal na plaži na Long Islandu.

O svojem možu je lepotica povedala, da sta si zelo podobna, a hkrati različna. "Je inteligenten, misli dva koraka naprej, veliko bere, veliko mu pomeni izobrazba,“ je povedala Alma in dodala, da je Anis neverjeten gospodinjec. Menda obvlada vse, razen kuhanja.

Komentarjev 5
  • sasquatch 09:34 06.februar 2015.

    še en "novinarski" presežek Ir.K., dostojen pulitzerja. sicer pa je tokrat v članku tudi nekaj resnice:ssO svojem možu je lepotica povedala, da sta si zelo podobna, a hkrati različna. "Je inteligenten,.."

  • radsemastimzmesom 12:50 05.februar 2015.

    Točno to pravim, sama more bit tako grda, da se jo še lastna senca ustraši. Za njo so lepotice vse od te Alme pa vse do Jasne Kuljaj, Sandre Auer.in neverjetno "lepe" Tine horseface Ronaldinho Gaber.

  • Avatar skeptik
    skeptik 10:21 05.februar 2015.

    Koliko neresnic:1. BAR ni bil resničnostni šov, ker je bila vse samo fikcija2. v takih šovih ne moreš zasloveti, lahko se le blamiraš3. dotična dama definitivno ni lepotica4. neverjeten gospodinjec zna kuhati, ker je to gospodinjsko opravilo....