Magazin > VIP
143 ogledov

Alma in Jasmin: Konec ljubezni?

jasmin, alma Facebook
Kot kaže, sta se Jasmin in Alma iz šova Big Brother razšla.

Še pred nekaj dnevi nam je Jasmin v pogovoru povedal, da sta z Almo zelo zaljubljena in da se bo mladenka po vsej verjetnosti že zelo kmalu preselila k njemu. Kot kaže, pa je pravljice konec …

Po pisanju portala Zadovoljna naj bi Alma na Facebooku napisala, da ni nora, da bi se borila za nekoga, ki jo tako lahko spusti iz rok, a je objavo kasneje odstranila.

Oba pa sta s svojega Facebook profila izbrisala skupne fotografije. "Vsa ta ljubezen in te solze, vse to je meni že malo smešno, saj prehitro minejo,“ je na družbenem omrežju zapisal Jasmin, Alma pa je na isti dan objavila te besede: "Ob ločitvi sem ji rekel, pazi nase, a samo Bog je vedel, kako sem si želel, da bi jaz pazil nanjo. Rekel sem ji zbogom, a želel, da bi ostala  vsaj še malo. Zaklical sem pojdi, a hotel, da ostane. Vse sem povedal, a nič nisem mislil, razen tega, da jo potrebujem bolj kot kdaj koli.“

"Tega ne bom komentirala, saj gre za zasebno stvar. To se tiče le naju. Nama je 'fajn'," pa je bila na naše vprašanje, ali sta se res razšla, skrivnostna Alma, Jasmina pa nam ni uspelo priklicati.

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:26 09.avgust 2016.

    "Tega ne bom komentirala, saj gre za zasebno stvar. To se tiče le naju. Nama je 'fajn',"Če ni to spet en izmed zaigranih prizorov za zastonj samopromocijo in ohranitve statusa "slaven". Ko si slaven se morš vedno neki ...prikaži več spomnt da se o teb govori zato da vedno lahko potem to izkoriščaš pri promocijskih službicah in posledičnih denarnih vložkih.

  • horda 10:17 09.avgust 2016.

    Bravo, Alma! To je vajina zadeva in se ne tiče teh lešinarjev, ki ne znajo drugega, kot brskat po fb straneh in instagramu.