Magazin > VIP
478 ogledov

Alma Merklin in Rok Tratnik sta se razšla

Alma Merklin Rok Tratnik Facebook
Zveza med mlado pevko Almo Merklin in kuharjem Rokom Tratnikom se je žal končala.

Kuhar Rok Tratnik, ki smo ga pretekli teden lahko spet videli v šovu Gostilna išče šefa, je za naš portal povedal, da se je njegova zveza s pevko Almo Merklin, ki je tako kot on zaslovela v resničnostnem šovu (X Factor), končala. "To je že eno leto mimo,“ je povedal in dodal, da tudi o njenem albumu, ki ga je izdala letos, ne ve nič, saj že eno leto nista v stikih: "Zveza uspe ali pa ne. Najina ni ...“

Alma je nad njegovimi besedami presenečena. "Skupaj nisva od februarja. Do sredine maja sva še bila v stikih, nato pa sva jih prekinila, saj sva spoznala, da ne moreva iti naprej, če se bova še naprej slišala. To bi se vleklo v nedogled,“ je mlada pevka povedala za zurnal24.si.

Njuna zveza se je začela leta 2013, ko je Alma Roku poslala sporočilo prek Facebooka. Rok, ki je v tistem času prejel ogromno sporočil oboževalk, se je odzval le na njeno. "Napisala je čisto drugačno sporočilo kot druga dekleta. Dobil sem več kot 860 sporočil, a samo njeno je bilo nekako vredno odgovora. Dobro je napisala, takoj sem videl, da je iz dobre družine,“ nam je takrat povedal.

Komentarjev 2
  • wingspan15 16:08 12.november 2015.

    Rok je precej prepotenten in aroganten. Alme mi deluje zelo v redu punca in bi je bilo res škoda, ker se mi zdi, da ta dva res nista bila kompatibilna.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:05 12.november 2015.

    "takoj sem videl, da je iz dobre družine,“ nam je takrat povedal."Če ti pri tem ne zvoni alarm v glavi potem pa tud ne vem. "Dobre družine" = "Bogate družine" = "dejmo denar pobrat kolikor se da potem ...prikaži več pa it naprej k da ni nič"