Magazin > VIP
247 ogledov

Alma Merklin skrivnostno o Roku Tratniku

Alma Merklin Rok Tratnik Facebook
Prekmurska pevka Alma Merklin je bila glede svojega nekdanjega partnerja izjemno skrivnostna ...

Kot nam je povedala Alma Merklin, ki je zaslovela v resničnostnem šovu X Factor, z nekdanjim partnerjem, kuharjem Rokom Tratnikom, ki smo ga lahko preteklega novembra spet videli v šovu Gostilna išče šefa, sicer že nekaj časa nima stikov. "Bomo pa videli,“ je bila pri tovrstnem odgovoru še skrivnostna mlada pevka. Tratnik nam je glede njune zveze v novembru sicer povedal: "Zveza uspe ali pa ne. Najina ni ...“

Alma se je za Žurnal24 razgovorila tudi o svojih željah, pri katerih je izpostavila predvsem dve – nadaljnje ustvarjanje glasbe in delo z otroki. "Moje trenutne vizije so še vedno glasbeno obarvane, predvsem orkestralni swing za mojo dušo. Poleg tega pa si enkrat želim imeti svoj vrtec oziroma varstvo otrok, saj imam zelo rada otroke. Sama sem tudi delala v enem izmed takih varstev in tam sem se glede tovrstnega področja tudi veliko naučila,“ nam je še zaupala nadarjena pevka. 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.