Magazin > VIP
113 ogledov

Alma Roka omrežila preko Facebooka

Alma Merklin Rok Tratnik
1/2
Facebook
Pevka Alma Merklin in kuhar Rok Tratnik sta našla srečo v ljubezni.

Oba sta nastopila v resničnostnih šovih – Alma v X Factorju, Rok v Gostilna išče šefa. A spoznala sta se prek spleta. Alma je namreč Roka spremljala med kuharskim šovom in mu pisala sporočilo na Facebook.

"Gledanje Bineta preraslo v gledanje Roka"

Rok je v tistem času prejel ogromno sporočil oboževalk, a le njeno ga je res pritegnilo. "Napisala je čisto drugačno sporočilo kot druga dekleta. Dobil sem več kot 860 sporočil, a samo njeno je bilo nekako vredno odgovora. Dobro je napisala, takoj sem videl, da je iz dobre družine," je povedal. Alma pa pravi, da ji je bila všeč njegova odkritost. "Nisem pričakovala, da mi bo sploh odpisal, bila sem res presenečena.“

Alma je spremljala kuharski šov sprva zaradi Bineta Volčiča, ker so z njim zelo dobri družinski prijatelji. "Gledanje Bineta je preraslo v gledanje Roka. Postal mi je zelo všeč, prirasel mi je k srcu, ker je bil odločen, ambiciozen in samozavesten. Zelo mi je bil zanimiv," je priznala.

Skupne minute dobro izkoristita

Rok je že med oddajo povedal, da nima časa za dekle, a zdaj je zatrdil, da takrat ni imel časa in ni bil pripravljen. Po sporočilu na Facebooku sta šla na zmenek in si bila takoj všeč. "Ko pride ženska enkrat k meni, se mi ne more več upreti, potem je konec," je povedal kuharski mojster.

Glede na njegovo polno zaposlenost pa le najdeta skupne urice, ki jih izkoristita na polno. "Se borimo, je težko, ampak gre. Na mesec naredimo kakšnih 40 ur manj, pa gre,“ je povedal v šali. "Res je, on ima res veliko dela. Tudi jaz imam precej dela. Se potrudiva, da se vidiva vsak dan. Velikokrat grem v Prekmurje, takrat se ne vidiva, ko pa sva oba v Ljubljani, poskušava izkoristiti urice," pa pravi Alma.

Druži ju kuhanje in glasba

Ker je Rok dober kuhar, svojo novo ljubezen razumljivo razveseljuje z dobro hrano. Alma pravi, da je gurmanka in tudi sama kuha, vendar jo predvsem zanima, kako ji bo skuhal bujto repo, ker je to specialiteta njene mame. "Zanima me, ali bo lahko prekosil mojo mamo.“

Na vprašanje, katero njegovo jed ima ona najraje, Rok v smehu odgovarja: "Kakšno ljubezen v omaki, to ima najraje.“

Ker Alma gradi svojo pevsko kariero, ji tudi Rok pri tem pomaga. "Vedno se lahko obrnem nanj in ga povprašam. Zmeraj mi svetuje, včasih mi celo reče, da sem prenežna za takšne stvari, da sem premalo trda. Skupaj poskušava graditi tudi mojo kariero. Jaz njega podpiram, on mene. Upoštevam njegovo mnenje.“

Skupno gnezdece še ne tako kmalu

Pa že razmišljata o življenju pod skupno streho? "Slej ali prej pride do takšnih pogovorov. Za zdaj se še spoznavava, vsak dan bolj. Mogoče je še prehitro, da bi o tem govorila. Ne bom kaj preveč povedala,“ je še razkrila Alma v smehu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.