Magazin > VIP
18 ogledov

Almi grozili s smrtjo

Alma Merklin POP-TV-2
Tekmovalka resničnostnega šova X Factor Alma Merklin je že zelo kmalu izkusila temno plat slave.

Enaindvajsetletna Alma Merklin je med šovom X Factor doživela tudi grenko izkušnjo, grozili so ji namreč, da jo bodo ustrelili. "Zgodijo se tudi grožnje, nič takega. Do tega je prišlo med samim šovom, ko nekaterim ni bilo všeč, da sem se v šovu naprej prebila jaz in ne skupina 2BYONE. Njihove oboževalke so me naslavljale s prasico in mi zagrozile celo s smrtjo. Na začetku sem se seveda prestrašila, saj nisem vedela, ali je to res, kasneje pa sem spoznala, da je to le del šovbiznisa. Ne vem sicer, kaj želijo s tem doseči? Verjetno me želijo poteptati, vendar se ne dam," nam je zaupala Alma, ki jo bolj kot z grožnjami zasipavajo s povabili na zmenke.

Simpatična pevka iz Murske Sobote ne izključuje, da bi med oboževalci morda lahko našla tudi ljubezen: "Ne vem (smeh), bomo videli. Zaenkrat se še nič ne plete in sem še vedno samska."

Komentarjev 2
  • sasquatch 11:33 13.julij 2012.

    če se nekaj, s čimer posiljujejo celo državo ob nedeljah zvečer z namenom ustvarjanja umetne in instatnt popularnosti zato, da tisti pri koritu pospravijo dobiček, ne prime, potem je treba s temi "kao" zvezdami posiljevat še v rumenih medijih, jih ...prikaži več vleč v goste po raznoraznih oddajah a'la mario, (hvala bogu neuspešno) lobirat na radijskih postajah, da se vrtijo njihove pesmi,... če ne tisti pri koritu pospravijo bolj malo.ne predstavljam pa si dostojanstva novinarja, ki je ta članek napisal in urednika, ki takšne članke dopusti objavit. al med 2mio ljudi primanjkuje materiala za pisanje v tolikih medijih (če jim lahko sploh še rečemo mediji), al pa je novinarstvo v sloveniji padlo na najnižjo možno raven.da bi pa pisali o stvareh, ki v današnjem času res pestijo našo družbo oz. prebivalce te države, to pa ne. bolje pisat o poroki ote roš in zvezdah x factorja. tako vsaj ne bo odletela nobena glava. že veste zakaj je žurnal zastonj...

  • juventus1897 09:59 13.julij 2012.

    A ji priljubljenost pada?