Magazin > VIP
35 ogledov

Alya ni dolgo zdržala, spet ima novo

Alya
1/5
Facebook
Priljubljena pevka Alya nas redno zalaga z novimi uspešnicami, pridno pa menjava tudi slog in pričesko.

Alya je šele pred nekaj tedni predstavila svoj novi videz, ki ga je ustvarila skupaj z modno oblikovalko Nino Šušnjara. Pevka nas je presenetila tudi z daljšimi lasmi, ki se iz blond barve prelivajo v črno, a s takšno pričesko ni dolgo zdražala. Svoje oboževalce je na strani na Facebooku pred nekaj dnevi že pozdravila s krajšimi lasmi, pa čeprav je bila še pred pol leta čista kratkolaska.

Glasbenica nam je sicer že pred kratkim razložila, da zelo rada spreminja svoj videz, in dodala, da je tega v Sloveniji premalo. "Katy Perry in Rihanna si vsak teden omislita drugačno pričesko. Tudi zato smo v estradi, da smo drugačni, da si upamo. Sicer pa meni hitro postane dolgčas (smeh)." Ob tem nam je še zaupala, da je kot rjavolasko kljub temu ne bomo videli. "Preprosto mi ne paše. Topli toni mi žal ne pristojijo. Sicer so mi rjavolaske zelo všeč, ampak jaz nisem jaz z rjavo barvo." Barva las gor ali dol, pevka nam je v vsakem primeru zelo všeč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.