Magazin > VIP
30 ogledov

Alya po opravkih kar v copatih

Alya Facebook
Pevki Alyi se je zgodila zanimiva prigoda, saj se je od doma odpravila kar v copatih, to pa je ugotovila šele v avtomobilu.

"Pa kaj si ti ja nor???!!! :) Se vam je kdaj zjutraj tako mudilo, da ste se pozabili obut? No jst sem se ravnokar pripeljala v Domzale v copatih, brez heca!" To je Alya zapisala na svojem Facebook profilu in s tem nasmejala marsikaterega oboževalca, pa tudi nas, zato smo jo poklicali in vprašali, kako je sploh lahko prišlo do tega.

"V četrtek je moja dobra prijateljica praznovala 30 let in smo šli žurat. Včeraj zgodaj zjutraj sem imela nego obraza v Domžalah in sem se zbudila malo prepozno, ko se mi je že res mudilo, zato sem se samo oblekla in letela ven v copatih," nam je razložila v smehu in dodala, da je šele v avtomobilu ugotovila, da ima na sebi copate, a ni imela časa, da bi se vrnila domov po čevlje. "Nisem imela časa (smeh). Bilo mi je udobno, saj sem imela obute termonogavice in mi je bilo res toplo, niti nisem pogrešala čevljev." Ko je prišla v salon, so seveda vsi opazili, da nima čevljev, a pravi, da jim je bilo všeč.

Priljubljena pevka je zmedenost pripisala temu, da je ves čas v avtomobilu in ima natrpan urnik, zato se ji ves čas nekam mudi. Tudi ta dan je bil takšen, zato si je morala kupiti nove čevlje. Odličen izgovor za nov par!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.