Magazin > VIP
44 ogledov

Alya podarila kar dve plači

Alya Tanja Zrinski
Priljubljena pevka Alya pravi, da je bilo njenih zadnjih deset let pravljičnih in to pravljico rada deli s tistimi, ki v življenju nimajo take sreče kot ona.

Alya, ki nas na glasbeni sceni že 10 let navdušuje z drugačnim pristopom, svežim videzom in odlično glasbo, je vnovič dokazala, da ima posluh za ljudi v stiski. "S svojim življenjem sem zelo zadovoljna. Zadnjih deset let je bilo pravljičnih," je povedala Alya in dodala: "Je pa res, da za svoje sanje garam vsak dan in tako bo tudi v prihodnje. Ob tem se zavedam in cenim, da me spremlja neznanska sreča, ki je marsikdo nima."

Sreča se je nasmehnila družini s šestimi otroki

Alya je pred dnevi svojo srečo podelila tudi z drugimi in se z veseljem ponudila, da v akciji Radia Center kar sama podvoji plačo enemu izmed poslušalcev. Srečna izbranka je postala mati šestih otrok iz Boštanja. Veselje ob nesebični dobrodelni gesti je bilo še toliko večje, saj je njena hčerka velika oboževalka Alye.

Pevka nam je zaupala, da z veseljem pomaga, če je le v njeni moči: "Zame ni to nič novega, to delam že dolgo. Do zdaj sem bolj podarjala stvari, ki jih sama nisem več potrebovala, najbolj nujno pa se mi zdi pomagati šibkejšim družinam, ki resnično potrebujejo denar. Gospa Ivanka ima brezposelnega soproga, šest otrok in nima denarja, da bi lahko otrokom kupila učbenike. Zato sem se tudi odločila zanjo. Mislim, da je prav, da si med seboj pomagamo, če je le v naši moči. Gospa mi je pisala in se mi zelo lepo zahvalila. Zagotovo sem srečna, ko vidim, da lahko nekomu vsaj za nekaj časa olajšam stvari. Tudi v prihodnje bom poskušala čim bolj pomagati tistim, ki pomoč potrebujejo," pravi Alya.

Komentarjev 3
  • 1111 19:43 05.junij 2012.

    ...dve plači????

  • Leonor 13:18 05.junij 2012.

    Sej je kul, dve muhi na en mah :)

  • MK 12:23 05.junij 2012.

    Že lepo in prav da pomagaš ampak če to uporabiš zgolj za lastno promocijo je pa svinarija.Pomagaj pa se ne hvali naokrog!