Magazin > VIP
9 ogledov

Alyssa dahnila usodni da

Žurnal24 main
36-letna igralska lepotica in hollywoodski agent David Bugliari sta se poročila v soboto na njegovem posestvu v New Jerseyu.

Igralka je imela oblečeno poročno obleko Vere Wang in nosila šopek lilij, do oltarja pa se je sprehodila ob melodiji Imagine Johna Lenonna.

„Želela sva si poroko, ki bi predvsem predstavila naju kot osebi,“ je dejala igralka za revijo People. Po poroki so sledili koktejli in večerja. „Moja družina prihaja iz Italije in vsako nedeljo večerjamo skupaj,“ je dejala igralka. „Takšnega vzdušja sem si želela tudi na svojo poroki. Sedeli smo skupaj in si podajali hrano. Veliko smo se pogovarjali in smejali,“ je še dodala.

36-letna igralka se je 18. decembra 2008 zaročila s hollywoodskim agentom Davidom Bugliarijem, ki dela pri agenciji Creative Artists. Par je skupaj od leta 2006. Igralka je sicer bolj kot po svojih filmih znana po svojih vlogah v televizijskih serijah, kot so Čarovnice, Moje ime je Earl in Melrose Place.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.