Magazin > VIP
75 ogledov

Amal Clooney možu postavila ultimat

amal clooney Profimedias
George Clooney ženine zahteve ni prav nič vesel.

Amal Clooney je menda prekipelo, poroča Radar. Po tem, ko je v vili Clooneyjevih počilo, ker se par ne more dogovoriti, kje bosta otroka privekala na svet, je sedaj ogenj pod streho zaradi alkohola.

Igralec menda v zadnjem času z žuranjem pretirava, kar gre njegovi noseči ženi močno na živce, saj ji je zaradi vonja po alkoholu slabo. Prijatelji para so povedali, da je morala Amal, ko je alkohol zavohala v Clooneyjevi sapi, že večkrat bežati na stranišče. Zato naj bi mu lepa odvetnica postavila ultimat: alkohol ali otroci!

55-letni George ženine omejitve ni prav nič vesel, se bo pa njenih pravil držal.

Komentarjev 3
  • kapibara 14:49 05.marec 2017.

    Oplojevalc je bila po mojem kar IVF - epruveta..- tam so z veseljem dvojčki..

  • bojovi 14:07 05.marec 2017.

    Eno je če je dec copata, drugo je če je ženski slabo ker je razvajena pa misli,da lahko komandira. Če pa je ženski dobesedno slabo, bruhanje, slabost itd. to pa je že nekaj drugega in tukaj mora dec povleči črto in prenehat s tem.

  • k0libri 11:17 05.marec 2017.

    Ne bosta dolga.Noben dec, če ni copat, ne bi dolgo prenašal nekih babjih ultimatov.Oplojevalca je dobila. Za denar je poskrbljeno.Sedaj ena fajn razveza in to je to.Katera pa bi dolgo prenašala nekoga, ki ji je lahko ...prikaži več oče.Mladih pa še toliko na trgu...