Magazin > VIP
38 ogledov

Zaletela se je v policijski avtomobil

Amanda Bynes FameFlynet
Igralko Amando Bynes so včeraj aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola in je še vedno v priporu. Priprli so jo tudi zato, ker se je zaletela v policijski avtomobil.

Amanda Bynes bo v svoj album lahko dodala novo fotografijo, a tokrat takšno, ki so jo posneli na policijski postaji. Mlado igralko so namreč v petek zgodaj zjutraj aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola, po tem, ko se je za nameček še zaletela v policijski avtomobil. Možje v modrem so jo nemudoma privedli na policijsko postajo, kjer pa je še vedno pridržana. Pripor lahko zapusti le ob plačilu varščine, ki znaša pet tisoč dolarjev (približno 3.800 evrov).

Gospodična Bynes je imela že pred enim mesecem težave s policisti, ker je med vožnjo uporabljala mobilni telefon. Takrat jo je odnesla le z opozorilom. Sicer pa je 26-letna zvezdnica pred časom na svojem Twitter profilu zapisala: "Živi hitro, umri mlad. Porednim dekletom se dobro piše." Očitno je Amanda to vzela zelo resno, upamo le, da ne bo šla po stopinjah Amy Winehouse, ki je živela po istem načelu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.