Magazin > VIP
50 ogledov

Amanda Seyfried je spet samska

Amanda Seyfried Reuters
Ameriška igralka Amanda Seyfried je spet na trgu samskih. Nedavno je namreč končala razmerje z nepremičninskim agentom Andrewom Joblonom, s katerim sta bila skupaj le štiri mesece.

Amanda, ki je imela v preteklosti krajši romanci z Ryanom Phillippeom in Dominicom Cooperjem, se je po štirih mesecih razšla z Andrewom Joblonom. To je za ameriške medije potrdil neimenovani vir. "Med njima je definitivno konec. Andrew je novo leto pričakal v Aspnu, Amande pa ni bilo z njim. Še vedno imata stike, a ljubezen je zbledela."

A 26-letna igralka prav gotovo ne bo dolgo žalovala za propadlim razmerjem, saj uživa v pozornosti moških, ki jim jo zelo rada tudi vrača. Pred nekaj meseci je na primer brez dlake na jeziku dejala, da je zagledana v Justina Timberlaka, s katerim je igrala v filmu Trgovci s časom (In Time). "Seveda, Justin mi je zelo všeč. Poznam ga že nekaj časa in mislim, da je čudovit," je dejala na premieri filma. Amanda trenutno snema film Globoko grlo, v katerem bo upodobila znano pornoigralko Lindo Lovelace.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.