Magazin > VIP
3164 ogledov

Ameriška zvezdnica o diagnozi svojega moža

amy shumer
Znaki so se pojavili že zgodaj.

Komičarka Amy Schumer je lani večno zvestobo obljubila znanemu kuharju Chrisu Fischerju, s katerim bosta kmalu postala starša. 37-letnica s svojimi sledilci na družbenih omrežjih pogosto deli zanimive trenutke iz svojega življenja, tudi manj lepe, kot na primer nosečniške težave, za Netflixovo oddajo Amy Schumer: Growing pa je med enim od svojih nastopov razkrila še nekaj doslej neznanih informacij o svojem soprogu. Med drugim tudi, da so njegovi "možgani drugačni“.

"Od začetka sem vedela, da so možgani mojega moža drugačni. Začela bom še enkrat, zelo ga ljubim, zato bi rada stvar izpeljala pravilno. Mojemu možu so postavili diagnozo – ima Aspergerjev sindrom, motnjo avtističnega spektra. Nekaj znakov se je pojavilo že zgodaj,“ je povedala Amy in občinstvu zaupala, kaj se je zgodilo na enem od njunih prvih zmenkov, ko se je spotaknila in padla. "Devet od desetih ljudi bi reklo: 'Moj bog, je vse v redu?' Verjetno bi se tako odzvalo kar 10 od 10 ljudi. Moj mož pa je zmrznil. Tam je stal kot svetilnik in odpiral ter zapiral usta. Spominjam se, da sem ležala na tleh in si mislila: 'Huh.' Teh 'huh' trenutkov je bilo veliko.“

Amy to ni prestrašilo. Všeč ji je bilo, da se ni pretvarjal in da je vedno povedal resnico. "Ko je dobil diagnozo, mi je postalo jasno, da so njegove značajske lastnosti, ki so povezane s sindromom, tiste, zaradi katerih sem se vanj zaljubila. To je resica,“ je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.