Magazin > VIP
3677 ogledov

Ameriška zvezdnica žaluje: Tako premaguje prve dneve po sinovi smrti

sarah herron Instagram
Sin se je rodil v 24. nosečniškem tednu.

Sarah Herron, znana iz ameriškega šova Sanjski moški, je 28. januarja rodila sina Oliverja. Deček se je rodil mnogo prezgodaj - že v 24. nosečniškem tednu. "Kratek čas pozneje je umrl v očetovem naročju. Ni besed, s katerimi bi lahko izrazili razsežnost izgube in bolečine, ki jo doživljamo. Je lepo in hkrati tragično. Imel je moj nos, očetova usta in dolge prste. Oliver, naš čudež umetne oploditve, je kljuboval težavam in se boril, da bi bil tukaj, toda višje sile so imele za nas tri drugačne načrte," je Sarah tragično novico sporočila na družbenih omrežjih. 

"Čeprav so naša srca strta, nas tolaži dejstvo, da je duša našega sina poznala samo ljubezen in ne bo trpela v telesu, ki ni bilo zgrajeno za to življenje. Nikoli ne bomo razumeli krutosti vsega tega, toda Oliver bo svetil skozi temo. Zelo te imamo radi. Nihče te ne bo zamenjal. Popoln si in super."

Sarah se težko spopada z vsakdanom brez otroka, na katerega je tako dolgo čakala. "Čez noč sem iz drugega trimesečja pristala v četrtem," je zapisala in dodala, da niti črpalke za mleko ni imela časa odpakirati. "Odkar sem prišla domov brez Oliverja, je vse strašljiv opomin na to, kar bi moralo biti in s čim se moram zdaj soočiti brez njega." "Nočem olajšanja, hočem svojega otroka," je še dodala ob fotografiji, na kateri v plenicah za odrasle pozira pred ogledalom. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.