Magazin > VIP
3395 ogledov

Ameriški pevec žaluje za 16-letnim sinom

Ben Kweller Profimedia
V prometni nesreči je umrl sin Bena Leva Kwellerja.

Dorian Zev Kweller | Avtor: Instagram Instagram
Ameriški glasbenik Ben Lev Kweller žaluje za 16-letnim sinom Dorianom, ki je umrl v prometni nesreči. "Najin sin Dorian Zev Kweller je včeraj umrl. Star je bil šele 16 let, bil je prava legenda. Prijazen, nežna duša, prijatelj vseh. Če ste ga poznali, to veste. Njegove smrti nikoli ne bomo preboleli. Prosim, s spomini in poslušanjem njegove glasbe ohranite njegov duh pri življenju," je na Instagramu zapisal Ben in dodal, da je njegov sin vsak dan pisal pesmi. "Pravi poet, in to od prvega dne, ko je spregovoril. Le nekaj njegovih pesmi je bilo izdanih, a bil je na pravi poti in se veselil popotovanja. Imel je veliko načrtov." Doriana bi čez dva tedna čakala velika prelomnica - prvi koncert.

Ben je razkril tudi vsebino zadnjih sporočil, ki jih je izmenjal s sinom. Govorila sta o promocijskem materialu, ki si ga je Dorian želel. "Ne vem, zakaj se takšne stvari dogajajo. Smo v šoku in ne vem, kaj bo prinesla prihodnost. Lizzy, Judah in jaz ne vemo, kako naj se s to katastrofo spopadamo," je še zapisal glasbenik.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.