Magazin > VIP
140 ogledov

Ameriški slačifant razočaran nad hladnimi Slovenkami

chippendales Anže Petkovšek
Slovenke na šovih očitno niso pustile pečata na ameriškem slačifantu Joeyju Peño iz svetovno znane skupine Chippendales.

Pred nastopom 26. marca v ljubljanski Dvorani Tivoli smo se pogovarjali z Joeyjem Peño, enim od plesalcev iz skupine Chippendales, ki nas je klical iz Las Vegasa. Kaj na njegovo kariero pravijo domači in kaj pravi o slovenskih oboževalkah, si lahko preberete v spodnjem intervjuju.

Ko spoznate dekle, ki vam je všeč, ji poveste, s čim se ukvarjate?

Absolutno. Mislim, da morajo biti zveze čim bolj iskrene.

Kakšne so reakcije, ko jim poveste, s čim se ukvarjate?

(smeh) Prva reakcija je po navadi smeh. Verjetno je to del procesiranja informacije. To je služba kot vsaka druga, razlika je le ta, da je moja služba zelo 'kul'.

Kako je z ljubosumjem?

Ne hodim z ljubosumnimi dekleti, hodim s samozavestnimi ženskami. Tu je razlika zelo velika. Ženska ve, kdo je in zakaj sem z njo in da je zaradi moje narave dela ne bom prevaral. Ve, da ne rabi tekmovati z drugimi dekleti, ki so manj samozavestna od nje.

Ali mit, da striptizerji dekleta iz občinstva kdaj odpeljejo tudi v zaodrje?

Včasih imamo takšne predstave, kjer izbranke povabimo v zaodrje in jim pokažemo delček zabave.

In kaj več? Ali kdo kdaj oboževalko odpelje tudi domov?

(smeh) Ne morem reči, da se to še nikoli ni zgodilo.

Kaj je bila najbolj nora stvar, ki jo je naredila oboževalka?

Med enim od šovov je gledalki uspelo priti na oder in se je tam, sredi odra in sredi našega šova, začela slačiti. Prišla je do spodnjega perila. Če je varnostniki ne bi ujeli, bi si skoraj slekla nedrček. Pa ne, da smo imeli fantje kaj proti, bila je zelo seksi oboževalka (smeh).

Ali so dekleta kdaj tudi preveč pogumna? Vas kdaj nadlegujejo, otipavajo tam, kjer ne bi smela, poljubljajo?

Mislim, da so dekleta včasih hujša od fantov. Mogoče bo to ta vas težko razumeti, ampak ženskam nikoli ni dovoljeno, da bi se popolnoma sprostile, da bi bile divje. Mi jim damo eno noč, ko so lahko popolnoma nore. Dekleta trgajo oblačila, nas otipavajo ... Na eni od zabav, ki smo jo imeli po šovu, mi je ena od deklet z roko segla v hlače in me prijela za mednožje. Včasih so tako zelo navdušena nad nami, da mislijo, da lahko delajo, kar jim pade na pamet. Včasih res ne poznajo meja.

V Sloveniji ste bili že nekajkrat. Kako bi opisali naša dekleta, kako strastna so?

Spomnim se samo, da niso preveč nora. V Sloveniji nikoli nismo preživeli veliko časa, saj smo imeli le dvoranske šove. Dekleta se najbolj sprostijo na zabavah po šovih, ko ni odra in luči.

Kako dolgo ste že pri Chippendalesih?

Približno tri leta in pol.

Pri kateri starosti so moški prestari, da bi bili Chippendales?

Neke meje ni, saj je vse odvisno od tega, kako moški izgleda. Eden starejših, ki sem jih poznal je imel skoraj 50 let. In če sem čisto iskren, videti je bil veliko bolje kot katerikoli 20-letnik v naši skupini. Imel je lepo izklesano telo, obraz brez gubic, odlične gene je imel, resnično.

Verjetno res ni pomembno, koliko si star, če dobro izgledaš, kajne?

Ja, res je. Poleg tega pa imajo ženske raje starejše moške kot mlajše. Vsaj kolikor imam izkušenj iz šovov. Ta, ki je bil star skoraj 50 let, je bil res videti enkratno. Ženske so norele za njim, moški smo ga spraševali, v čem je njegova skrivnost. Bilo je skoraj zastrašujoče, kako dobro je izgledal.

Kako premagate strah pred slačenjem pred občinstvom? Ste ta strah sploh kdaj občutili?

Poznate tiste sanje, tista nočna mora, ki jo ima veliko ljudi, v kateri se znajdeš popolnoma gol pred veliko množico ljudi? Mi smo vsak dan nagi pred občinstvom. Mi živimo te sanje. Nikoli nisem bil sramežljiv ali imel težave z goloto.

Kaj na vaše delo pravi družina?

Niso najbolj navdušeni, a me vseeno podpirajo.

Si je vaša mama ogledala vaš nastop?

Ne, ni. Moja sestra si ga je ogledala in je bila zelo ponosna. Ni vedela, da sem eden glavnih plesalcev in da sem na uradnem koledarju. Malo je bila jezna, ker ji nisem povedal za vse to, a to je moja stvar, moje veselje. Sem pa izjemno vesel, da je ponosna in da je to sprejela z odprtimi rokami.

Kakšni so vaši karierni načrti, ko boste nehali plesati pri Chippendales?

Vrnil se bom v šolo, saj moram dokončati srednjo zdravstveno šolo. Rad bi delal v vojski. Poleg tega pa bi zelo rad prepotoval svet in potni list napolnil s spomini.

Komentarjev 1