Magazin > VIP
15 ogledov

Amy in Snoop sta pretiravala

Snoop Dogg nikoli ni skrival svojega navdušenja nad kajenjem zelišč, ne glede na Žurnal24 main
Nedavno sta se Amy Winehouse in raper Snoop Dogg odločila, da bosta združila glasbene moči. No, moči so jima pojenjale, glasbe pa prav tako nista ustvarila.

Opijanje in omamljanje glasbenikov ni bila nikoli tabu tema, vseeno so se nekateri glasbeniki v javnosti kazali kot vzorni državljani, saj so vedeli, da se po njih zgledujejo številni mladostniki. Poleg tega so omamljanje jemali kot stransko dejavnost ob ustvarjanju glasbe. Glasbenika Amy Winhouse in Snoop Dogg pa sta s svojim zadnjim dejanjem pokazala, da se občasni "odklop" prileže tudi, če zaradi tega trpi glasba.

Pred kratkim sta se dobila v studiu, da bi končno posnela dolgo napovedovani duet. Preden sta se resno lotila dela, sta si privoščila zvitek marihuane. Vendar so bile te pavze čedalje bolj pogoste. Nazadnje jima je potekel termin v studiu, ustvarila pa sta zgolj nekaj skic za skladbo. Očitno bomo morali na njun duet še malce počakati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.