Magazin > VIP
31 ogledov

Amy mora prenehati piti ali pa bo umrla

Zdravniki so ji postavili ultimat. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Amy Winehouse bo morala svoje težave z alkoholom vzeti resneje. Zdravniki so bili namreč jasni – če ne bo prenehala piti, bo umrla.

Problematična britanska pevka Amy Winehouse bo morala začeti resneje jemati svoje težave z alkoholom in prekiniti destruktivni način življenja. Zdravniki na londonski kliniki, kamor se je prejšnji teden prijavila na zdravljenje zasvojenosti z alkoholom, so jo namreč seznanili z dejstvom, da je njeno telo v zelo slabem stanju in bo, če bo nadaljevala s pitjem alkohola, umrla. "To je zadnja priložnost za Amy. Zdravniki so z njo strogi, ker je položaj zelo resen," je povedal neimenovani vir.

Za nadarjeno 27-letnico pa niso zaskrbljeni le zdravniki, temveč jo podpirata tudi oče Mitch in fant Reg Traviss. "Zaskrbljeni so zanjo. Mitch se že zelo dolgo bori z njo. Vendar je tokrat na zdravljenju po lastni odločitvi in se hoče spraviti v red," še dodaja vir.

Zvezdnica je bila sicer med letoma 2007 in 2009 že nekajkrat sprejeta na različne klinike za zdravljenje odvisnosti od drog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.