Magazin > VIP
255 ogledov

Amy morala kupovati Blakovo ljubezen

Amy Winehouse in Blake Fielder-Civil Žurnal24 main
Amy Winehouse naj bi morala plačevati za naklonjenost Blaka Fielder-Civila, saj naj ne bi bil z njo zaradi ljubezni, ampak njenega denarja.

Mnogi za prezgodnjo smrt Amy Winehouse krivijo njenega nekdanjega soproga Blaka Fielder-Civila, odvisnika, ki trenutno prestaja zaporno kazen zaradi vloma in napada z orožjem. Zdaj so na plan prišle nove informacije, ki prav gotovo ne govorijo njemu v prid. Njegov bližnji prijatelj je namreč povedal, da je Blake glasbenico le izkoriščal zaradi njenega denarja. In sicer naj bi Blake, ki je svojemu prijatelju zatrjeval, da je pevka "popolnoma zaljubljena vanj", Amy računal za svoje izkazovanje nežnosti do nje – celo 150 funtov oziroma 170 evrov za poljub, poroča britanski Sun, z dobljenim denarjem pa odhajal po nove odmerke droge. "To je bil vzorec ves čas njunega razmerja," je povedal neimenovani prijatelj.

Pevka, ki je umrla julija letos pri komaj 27 letih, se je z Blakom poročila leta 2007. Ločila sta se dve leti kasneje. Bivši soprog pa je zdaj jezen, ker po njeni smrti ni dobil nobene zapuščine, saj trdi, da mu je obljubila hišo, avto in denar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.