Magazin > VIP
22 ogledov

Amy na rehabilitacijo z vodko

Amy mora spet na odvajanje. Žurnal24 main
Amy Winehouse se ne more otresti slabih navad. Tokrat je šilce žganega zvrnila kar na blagajni trgovine, v kateri ga je kupila, pred tem pa je pobruhala frizerski salon.

Problematična pevka Amy Winehouse je po poročanju časnika The Sun za popotnico na rehabilitacijo zvrnila enega "ta kratkega“.

Šilce vodke si je privoščila kar v lokalni trgovini Meadway Food and Wine v severnem delu Londona, menda pa to ni bil njen prvi kozarček v tistem dnevu.

"Izgledala je čisto zadeto. Opotekala se je, besede pa izgovarjala zelo nerazločno. Bil sem šokiran, da tako zgodaj kupuje vodko, še bolj pa, da jo je takoj izpila na dušek," je omenjenemu časniku povedala priča dogodka.

Par minut prej je Amy, oblečena v trenirko in z neurejeno pričesko, šokirala stranke frizerskega salona. Napotila se je namreč direktno proti toaletnim prostorom, nato pa se je izza vrat zaslišalo bruhanje.

"Pobruhala sem vašo kopalnico," naj bi dejala, nato pa salon v naglici zapustila.

Njen predstavnik za stike z javnostmi je zanikal, da bi bilo pevki slabo, njeno priznanje pa označil za šalo. Je pa povedal, da Amy odhaja v rehabilitacijski center The Priory.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.