Magazin > VIP
18 ogledov

Amy načrtovala posvojitev deklice s Karibov

Amy Winehouse Flynet
Amy Winehouse naj bi si želela posvojiti desetletno deklico s Karibov in naj bi pred smrtjo že začela postopek.

V zadnjih nekaj letih je Amy Winehouse večkrat obiskala karibski otok Sveta Lucija. Tam je imela zelo tesne vezi z desetletno deklico Danniko Augustine, ki naj bi jo po pisanju britanskih medijev nameravala posvojiti in naj bi pred smrtjo celo že začela s postopkom. Pevka naj bi tudi že imela privoljenje dekličinih staršev.

Danikka in razvpita glasbenica, ki sta se spoznali pred dvema letoma, naj bi bili ob njenih obiskih karibskega otoka neločljivi, poleg tega pa naj bi se celo naslavljali z mamo in hčerko. "Amy mi je bila kot mama. Klicala sem jo mama, ona pa mene hčerka. Skrbela je zame in skupaj sva se zabavali. Radi sva se imeli. Veselila sem se življenja z njo tukaj ali v Londonu. Ne morem verjeti, da je ni več," je povedala mlada Danikka.

Dekličina babica Marjorie Lambert je prepričana, da bi jo Amy posvojila, saj ji je vedno govorila, da jo želi odpeljati v Anglijo in skrbeti zanjo. "Amy je bila tako dobra oseba, vsem je želela pomagati. Vem, da je imela težave, vendar je bila na Sveti Luciji veliko boljši človek, kot so se ljudje zavedali v Združenem kraljestvu. Tukaj ni bila na drogah in bila je normalna. Nikoli me ni skrbelo za Danikko, ko je bila z njo. Prepričana sem, da če bi ostala tukaj, bi bila še vedno živa," je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.