Magazin > VIP
15 ogledov

"Amy ni nameravala posvojiti otroka"

Amy Winehouse Flynet
Potem ko so se v javnosti pojavile govorice, da je pevka Amy Winehouse pred smrtjo hotela posvojiti deklico s Karibov, je njen tiskovni predstavnik namigovanja zdaj zanikal.

"Amy ni imela nikakršnega namena posvojiti desetletno deklico s karibskega otoka Sveta Lucija, pa čeprav britanski mediji trdijo drugače," je pojasnil tiskovni predstavnik pokojne pevke, Amyjin bližnji prijatelj pa je njegove besede potrdil. "Amy vsekakor ni načrtovala posvojitve, zato ni prav, da se takšne stvari pišejo." Je pa mala Dannika Augustine v zvezdnici kljub temu videla mamo in se do nje tudi tako vedla. "Amy je že bila moja mama. Tako sem jo tudi klicala, ona pa je mene klicala hčerka," je pojasnila desetletnica, ki je po njeni smrti popolnoma strta.

Čeprav bo na izvide toksikoloških preiskav treba še počakati, je Amyjin oče Mitch prepričan, da pevke niso ubile droge, saj je bila po njegovih besedah že tri leta čista. "Že nekaj let je bila zelo srečna in niti malo depresivna."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.