Magazin > VIP
32 ogledov

Amy umrla, ker je opustila alkohol?

Amy Winehouse EPA
Družina pokojne Amy Winehouse je prepričana, da je pevka umrla zato, ker je prenehala piti alkohol. Njeno telo naj ne bi preneslo takšne spremembe, poročajo britanski mediji.

Britanski časnik The Sun piše, da je Amyjina družina prepričana, da je zvezdnica umrla zato, ker je za tri tedne popolnoma opustila alkohol. Menijo, da je bilo to za Amyjino šibko telo prevelik šok, kar jo je položilo v prezgodnji grob. "Abstinenca je bila preveč za njeno telo in tega očitno ni preneslo," je povedal neimenovani družinski prijatelj in dodal, da je zdravnik pevki že pred časom dejal, da mora alkohol opustiti postopoma, a je njegov nasvet žal ignorirala. "Amy ga ni hotela poslušati. Rekla je, da gre na vse ali nič, zato se je alkoholu popolnoma odpovedala."

A le tri dni pred smrtjo se je Amy spet vdala alkoholu. Na nekem glasbenem festivalu naj bi se namreč nalivala z ginom in energijskimi pijačami. Britanski mediji so zapisali, da si je pokojna pevka privoščila 72-urno veseljačenje, kar pa je njen oče Mitch ostro zanikal.

Vzrok Amyjine smrti ne bo znan še več tednov, medtem pa je zdravnica Carol Cooper za časnik  The Sun povedala, da je povsem mogoče, da jo je v prezgodnji grob položila opustitev alkohola.

Komentarjev 1
  • Vesna Štampar 15:28 02.avgust 2011.

    Kako naj bi opustila alkohol?? če pa je bila v Beogradu na koncertu čist zdelana oz. pijana ...