Magazin > VIP
2 ogledov

Amy Winehouse je 'čista'

Amy se je v London vrnila v "zdravi" podobi. Žurnal24 main
Razvpita britanska pevka se je očitno končno spametovala. Zapustila je Karibsko otočje, kjer je bila na oddihu kar nekaj tednov, in se domov vrnila "prečiščena" vseh strupov.
Amy, ki je imela kar nekaj časa velike težave z drogo in alkoholom, se je po dolgih mesecih fotografom nastavila v čisto drugačni podobi. Njena koža je postala veliko lepša in bolj sijoča, pridobila je celo nekaj dodatnih kilogramov, kar kaže na to, da se je pevka končno začela normalno prehranjevati.

Svoje oboževalce pa je bržkone presenetila tudi z "normalno" pričesko, saj se je Amy po dolgem času javnosti predstavila brez lasnih vsadkov in podaljškov. Še vedno pa vztraja pri svojem značilnem make-upu – poudarjenih mačjih očeh ter z obvezno rdečo šminko na ustnicah.

Težave pustila za seboj
Amy je na Karibe odšla z veliko težavami na grbi, a jih je očitno prebrodila. Za to je vsekakor zaslužna velika mera sonca in morja, predvsem pa počitka, ki ji je očitno primanjkoval. "Amy je na počitnice odnesla veliko težav, ki pa jih je k sreči uspešno rešila. Amy se vrača," je povedal njen dober prijatelj.

Nov album na vidiku?
Okrevanje pa bo prav gotovo prineslo tudi nov album, ki ga njeni poslušalci že nekaj časa nestrpno pričakujejo. Amy se namreč že dogovarja za snemanje novega izdelka, na katerega pa bo treba še malce počakati.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.