Magazin > VIP
15021 ogledov

Amy Winehouse: Njena smrt po razkritju te informacije še bolj tragična

Amy Winehouse FameFlynet
Amy Winehouse je želela posvojiti deklico.

St. Lucia je bil eden od najljubših počitniških destilacij pevke Amy Winehouse, ki je tragično preminula leta 2011. Tja se je zatekla tudi tik pred svojo smrtjo, da bi ubežala demonom, ki so jo leta in leta zasledovali in jo na koncu premagali. Zaradi zastrupitve z alkoholom je umrla v 28. letu starosti.

Amy se je na otoku spoprijateljila z danes 20-letno Danniko Augustine. Njun odnos je bil tako poseben, da je Amy dekle nameravala posvojiti. "Lahko bi jo rešila, če bi bila ob njej,“ je Sunday Mirror zaupala Dannika in dodala, da je Amy na otoku pozabila na vse svoje težave. "Nikoli ni bila vinjena ali zadrogirana, ker je želela biti bolj odgovorna. Bila je dobra oseba. Prepričana sem, da bi jo lahko rešila, če bi se preselila v London.“

Amy naj bi že najela odvetnike, ki so preverjali možnost posvojitve. Dannika je takrat živela z mamo samohranilko, ki se je borila za svoje življenje. "Amy mi je bila kot mama. Zelo sva se zabavali,“ je povedala 20-letnica, ki je zvezdnico spoznala v baru, ki ga je opravljala njena babica. "Vsak dan je prihajala. Mislim, da sem bila stara 9 let, ko sva se spoznali. Spominjam se, da se je sklonila k meni in mi rekla, da sem lepa. Objela me je in mi dala občutek, da sem nekaj posebnega. Ko je bila ob meni, je bila druga oseba. Ko je umrla, je v meni nastala praznina.“

Dannika se bo pevke vedno spominjala z nasmehom na obrazu. "Ne vem, kako bi bilo ob Amy videti moje življenje. Vem pa, da sem sedaj srečna. Imam sina in rada sem mama. Tega si je tudi Amy želela. Bila bi krasna mama,“ je še povedala mlada mamica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.