Magazin > VIP
26 ogledov

Amy Winehouse ostala sama

Amy poskušajo prijatelji prepričati, da bi bilo zanjo bolje, če bi se razšla z B Žurnal24 main
Kontroverzna pevka Amy Winehouse bo vsaj do 23. novembra samevala, saj so njenega moža Blaka Fielderja - Civila priprli zaradi domnevnega podkupovanja priče.

Blake Fielder - Civil, mož Amy Winehouse, je od sobote v priporu, saj so ga policisti Scotland Yarda aretirali zaradi domnevnega podkupovanja priče. Preiskava, ki so jo policisti označili za poskus sprevračanja resnice, je policijo pripeljala do štirih moških, starih od 19 do 25 let. 

Fielder - Civil, 25, bi moral 12. novembra stopiti pred sodnika zaradi napada na natakarja lanskega junija in si je domnevno želel zagotoviti dober izid sojenja tako, da je poskušal s 400.000 dolarji prepričati eno od prič, da bi priredila svojo zgodbo.

Fielder - Civil  že od poroke z Amy maja 2006 polni časopisne stolpce s svojim pijančevanjem in jemanjem drog, v kar je potegnil tudi Amy, ki so jo 18. oktobra aretirali zaradi posedovanja konoplje, na kar je že vložila pritožbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.