Magazin > VIP
19 ogledov

Amy želi posvojiti

Amy na Sveti Luciji uživa v družbi svojega telesnega stražarja in načrtuje posvo Žurnal24 main
Amy Winehouse si je zadala nov cilj. Pevka, ki že dlje časa uživa na karibskem otoku Sveta Lucija, bi rada postala mamica.

Menda je Amy Winehouse odločena, da bo posvojila otroka s Svete Lucije, kjer naj bi se tudi sama ustalila, če bo to pomagalo na njeni poti do vnovičnega uspeha. "Amy resno razmišlja o posvojitvi. Zaveda se, da bo z njeno preteklostjo to zelo težko. Od nekdaj si je želela postati mati, obožuje Sveto Lucijo in se je pripravljena tja preseliti za stalno, če bo tako lahko posvojila," pravi vir.

Pevka naj bi se zgledovala po igralki Angelini Jolie, ki je do zdaj posvojila tri otroke. "Amy je govorila o posvojitvi v kontekstu, kako poskrbeti za otroke na otoku. Mogoče s pomočjo kakšnega glasbenega ali izobraževalno naravnanega projekta," pa je hitel pojasnjevati njen tiskovni predstavnik.

V jok zaradi Blaka
Amy naj bi bila še bolj odločena posvojiti, odkar so se razširile govorice, da bo njen kmalu bivši mož postal očka. Novica jo je namreč čisto potrla. Za njegov zadnji podvig je izvedela v hotelskem baru na Sveti Luciji. Pevka je z rokami začela tolči po prsih, iz oči pa so se ji ulile solze.

Sprva je mislila, da je noseča Fielder-Civilova 17-letna spremljevalka Francesca Moralee. "Nisem žalostna. Vesela sem. Vedela sem, da bosta Blake in njegovo novo dekle Francesca lahko imela normalno življenje," naj bi prijatelju dejala Amy. Ko pa je izvedela, da se je Blake spozabil z zasvojenko Gilleen Morris, ki jo je spoznal v centru za odvajanje, je pobesnela. "Bolje zanj, da je to pomota, drugače mu bom razbila glavo," naj bi dejala pevka, ki podrobnosti o Blakovi zabavi med odvajanjem ni želela slišati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.