Magazin > VIP
37 ogledov

Amyjin bivši obtožen posilstva

Reg Traviss FameFlynet
Reg Traviss, ki je bil pred leti zaročen s pokojno pevko Amy Winehouse, se bo moral na sodišču zagovarjati zaradi dvakratnega posilstva prijateljice, medtem ko je ta spala.

Reg Traviss je decembra lani s prijateljico obiskal tri londonske klube, potem pa sta se vrnila v njegovo stanovanje. Kot je povedalo dekle, sta skupaj zaspala, nato pa se je dvakrat zbudila in obakrat presenečena ugotovila, da jo Reg posiljuje. Tožilka Kate Lumsdon je pojasnila, da se njena stranka spomni, da jo je Reg vprašal, če bo prespala pri njem in ona je pristala. "To njegovo vprašanje je bila zadnja stvar, ki se je moja stranka spomni. Potem jo je zbudila ostra bolečina in spoznala je, da jo posiljuje."

Lumsdononova je na sodišču razložila, da je žrtvi padel krvni sladkor, zaradi česar je bila šibka. "Prosila ga je, naj neha, in tudi je. Bila je šokirana. Ponudil ji je pijačo, prinesel ji je še več alkohola, spomni se, da je pila vino. Nato je zaspala nazaj in stvar se je ponovila." Tožilka je dodala, da je gospod Traviss njeni stranki ob tem dejal, da si je vedno želel to početi z njo. Dekle se je pozneje zbudilo šele sredi popoldneva.

Žrtev, ki je hotela ostati neimenovana, je pojasnila, da se je v njegovo posteljo po prvem posilstvu vrnila zato, ker mu je zaupala. Drugega pa se spomni takole: "Megleno sem dojemala, kaj se dogaja, ampak nisem mogla razbrati ali sem padla v nezavest in sanjam ali pa se resnično dogaja. Ne razumem, kako je lahko nekdo, ki je tako prijeten in kavalirski, naredil kaj takšnega." Traviss, ki je policiji povedal, da sta bila oba zelo pijana in da je šlo za navaden seks, je na sodišču posilstvo zanikal.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 19:35 11.december 2012.

    Zgleda da jo je z žebljem al nečim podobnem . Mogoče je bla pa nedolžna ? Mogoče pa glih kar na nov zašita . Vse je mogoče , čisto vse !

  • leonardo 13:39 11.december 2012.

    Ha,ha, dajte no. Fantje, povejte, kako bi na smrt pijan lahko svojega korenjaka spravil v akcijo. Drugič, če je bila ona pijana, sploh ne more vedeti, če se ji ni res sanjalo. In tretjič, če sodnik ali sodnica ni senilen-a, ...prikaži več da je pozabil-a kako to zgleda, je punca popušila.