Magazin > VIP
15 ogledov

Amyjin denar uporabil kot podkupnino

Amy Winehouse je spet samska. (Flynet/JLP) Žurnal24 main
Na sodišču se je danes izvedelo, da je Blake Fielder-Civil poskusil podkupiti natakarja, ki ga je pretepel, in to z denarjem svoje soproge Amy Winehouse.
Blake Fielder-Civil in njegov prijatelj sta v brutalnem napadu zlomila ličnico žrtve, torej natakarja, ki sta mu pozneje ponudila 250 tisoč evrov, če se ne bi prikazal na sodišču in predložil dokazov proti njima. In od kje je Blake dobil toliko denarja? Pri svoji soprogi seveda.

Blaka, ki trenutno prestaja zaporno kazen za napad, je izdal posrednik, ki ga je Blake najel, da bi se dogovoril o podkupnini. Na sodišču, kjer so včeraj o njegovi vpletenosti v dogodek zasliševali napadenega natakarja, je prišlo na dan, da je Blake nameraval uporabiti denar svoje z grammyjem nagrajene soproge.

Tožilec je sodišču povedal, da je posrednik oktobra leta 2007 na vprašanje novinarja, ali je bila pevka vpletena v dogodek, odgovoril: "Kdo pa mislite, da za vse plačuje?"

Toda sodišče je že pred časom razglasilo, da Amy ni bila vpletena.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.